Hizmet için Geliyoruz!

Yumurtalık ilçesinin en güçlü adayları arasında gösterilen AK Parti Yumurtalık Belediye Başkan Aday Adayı Enver Çelik, ”Yumurtalık’ta en az yüzde 65 oy alacağım” dedi.

Gazetemize verdiği röportajda çok özel açıklamalarda bulunan AK Parti Yumurtalık Belediye Başkan Aday Adayı Enver Çelik, “Doğduğum, büyüdüğüm ve hala yaşadığım ilçeye hizmet etmek istiyorum” dedi. Yumurtalık’ta büyük teveccühü gördüğünü söyleyen Çelik, “Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım bu ilçeye hizmet etmek için belediye başkanı olma arzum var. Halkımızla beraber bu ilçeye hizmet ettiğimiz zaman bu ilçeye olan vefa borcumu yerine getireceğime inanıyorum. Vefamızı yerine getirmek ve ilçemizi hak ettiği yere kavuşturmak için Ak Parti Yumurtalık Belediyesi Başkan Aday Adayı oldum” dedi.

Yumurtalık ilçesinin tarihi, turizmi ve topraklarının zenginliğinin önemine dikkat çeken Çelik, ilçenin hak ettiği hizmetten mahrum kaldığını ve en iyi yerlerde olmasını gerektiğinin altını çizdi. Amacının hizmet olduğunu her platformda açıklayan Çelik, “Bizim derdimizde insan, işimiz de insan. Vatandaşlara hizmet etmek, Yumurtalık ilçesini en iyi yerlere taşımak boynumuzun borcudur. Dünyanın en büyük sahillerinden birine sahip olan ilçemizin turizmini geliştirmek adına birçok projelerimiz var. İlçeyi en iyi yerlere taşıyacağız, belediyecilik ekip işidir biliyorsunuz, onun için de bizim ekibimizde de her konuda bilgi sahibi arkadaşlarımız var” diye konuştu.

Doğup büyüdüğünüz yer olan ilçenin belediye başkan aday adayısınız, neler söylemek istersiniz?

YUMURTALIK KABUKLARINI KIRSIN İSTİYORUZ

Doğup büyüdüğümüz bu ilçeye hizmet etmek için belediye başkanı olma arzum her zaman vardı. Halkımızla beraber bu ilçeye hizmet ettiğimiz zaman bu ilçeye olan vefa borcumu da yerine getireceğime inanıyorum. Şartlar da şimdi müsait oldu. Bu ilçeyi en ileriye götürmemiz lazım. Biz istiyoruz ki artık Yumurtalık kabuklarını kırsın ileriye daha ileriye gitsin. Bizimle birlikte Yumurtalık’ımız arzu edilen seviyeye ulaşsın istiyoruz.

Siz aynı zamanda Büyük Türk Dünyası Federasyonu Adana İl Başkanısınız ve sürekli sahalardasınız. Hem bir dernek başkanı olarak hem de belediye başkan aday adayı olarak ilçeyi karış karış geziyor, halkla birlikte oluyorsunuz. Yumurtalık halkı ne istiyor, sıkıntıları neler?

HALKIN İSTEDİĞİ TEK ŞEY HİZMET

Köy köy, kahve kahve geziyoruz. Halkın istediği tek şey hizmet. Maalesef Yumurtalık’ta hizmet yok, hani belediyelerin yaptığı veya yapması gereken o rutin işlerden bahsetmiyorum ki o bile zor yapılıyor, halk artık ciddi anlamda hizmet görmek istiyor. Tabi ülkenin konjektörü de aynı ama işsizlik de şikayetler arasında. Allah izin verirse bizim belediyeciliğimizde halkımızla beraber ilçeyi yöneteceğiz. Hiçbir zaman belediyenin kapıları kapanmayacak, en az haftada bir hep birlikte istişare edip ilçemiz için ne yapacağımızı konuşacağız. Her fikre ve her eleştiriye açık olacağız.

Şu an aday adayı olarak sahalardasınız. Aday gösterilirseniz ve seçilirseniz Yumurtalık’ta nasıl bir belediye başkanı olacaksınız?

ÖNCE İNSANA, SONRA PARAYA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde söylediği iki cümle vardı; “Biz önce insana, sonra da paraya sahip çıkacağız” demişti. İnsana ve paraya sahip çıkmanın başarmak olduğunun bilincindeyiz. Birçok projemi var, ilçenin hizmetlerine yönelik projelerimiz, tarımda ve tropikal iklim meyvelerinin yetiştirmeciliği konusunda da projelerimiz var. Yumurtalık hem iklimsel olarak hem de bulunan toprak açısından oldukça zengin bir ilçe. Burada istihdama yönelik birçok projemiz var, tabi bunları şimdi buradan çok fazla açıklamaya gerek yok. Hayırlısı ile aday gösterildikten sonra hepsini tek tek açıklayacağız.

Halktan ve Hak’tan yana bir belediye başkanı olacağıma şimdiden söz veriyorum. Önce ilçemde yaşayan vatandaşım ve sonra ilçem için elimden gelen her şeyi yapacağıma emin olabilirsiniz.

Aday olduğunuz zaman, Yumurtalık’ta oy potansiyelini arttıracağınızı düşünüyor musunuz?

YÜZDE 65’TEN DAHA ÇOK OY ALACAĞIZ

Enver Çelik olarak zaten benim kendi şahsımın oyu var, Yumurtalık ilçesini şöyle bir gezdiğiniz zaman parti ayırt etmeksizin çok şükür her kesimin teveccühünü alıyoruz. Biz bu ilçede yaşadık, Yumurtalık Adana’nın mozaiki konumunda. Hoşgörüyle, saygıyla insanlara dokunmak ve oy istemek için sahalardayız. Partimizin de ilçede birinci parti olduğu zaten biliniyor, hem partimden dolayı hem de şahsım olarak ilçede yüzde 65’ten daha çok oy alabileceğimi düşünüyorum.

Son olarak neler söylemek istersiniz?

KAZANAN YUMURTALIK OLSUN

Parti içinden çıkan aday adaylarımızın hepsi çok kıymetli, çok değerli. Diğer partilerin adayları da öyle. Belki bugüne kadar hizmet vermiş, elinden geleni yapmış veya yapamamış bütün başkanlarımıza yine de teşekkür ediyoruz. Biz en iyisini koymak adına varız. Biz biriz, birlikteyiz ve hep birlikte Yumurtalık’ı en üst seviyelere taşıyacağımıza inancım tamdır. Genciyle, yaşlısıyla her kesim için geliyoruz, herkes için ve ilçe için çok önemli hizmetler yapacağız. Şimdiden her şeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum, kazanan Yumurtalık olsun, diyoruz…

Bunları da Okuyabilirsiniz

80 m²’lik kümesin yıkımı için seferber olundu…

Adana’nın Çukurova ilçesi Söğütlü Fakılar mahallesinde hazine arazisi üzerine kurulmuş bir 80 m² olan tavuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir