Cemile&Murat bir ömür evet diyerek mutluluğa yelken açtı…

Adana’nın tanınmış gazetecilerinden Murat Yıldız, gönlünü kaptırdığı Adana Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Cemile İsin ile dünya evine girdi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan düğün merasiminde nikahları da kıyıldı. Nikâhlarını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Başkan Karalar nikah defterini geline verirken bir ömür boyu mutluluk diledi. Çiftin nikah şahitleri basın camiasından gazeteciler Pınar Aytekin, Armağan Kabaklı, Mimarlar Odası Başkanı Sedat Gül oldu.

Muhteşem bir dans müziği ile salona giren çift alkışlarla karşılandı. Çiftin dansı sırasında havai fişekler atılarak gökyüzünde inanılmaz görüntüler ortaya çıktı. Damadın sağdıçlığını yapan Ahmet Mülayim ise çifti bir an olsun yalnız bırakmayarak gece boyunca misafirlerle ilgilendi.

Siyaset, iş dünyası ve STK’ların olduğu düğün merasiminde gelin gece boyunca pistten inmedi. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin ailesi ve sevenleri de onları yalnız bırakmadı. Düğünde kınaları da gerçekleşen Cemile&Murat çiftin kınalarını da damadın iş arkadaşı Pınar Aytekin yakarak kendilerine bir ömür boyu mutluluk diledi. Aytekin’in de mutluluktan gözlerinden gelen yaşlar da dikkatlerden kaçmadı.

Bir ömür mutluluğa evet diyen çift unutulmaz karelere imza attı. Biz de As Haber ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

Bunları da Okuyabilirsiniz

80 m²’lik kümesin yıkımı için seferber olundu…

Adana’nın Çukurova ilçesi Söğütlü Fakılar mahallesinde hazine arazisi üzerine kurulmuş bir 80 m² olan tavuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir