Zorlukları aşacak lider Doğu Perinçek’i aday yapalım

Vatan Partisi Adana Milletvekili A. Adayı Osman Yılmaz As Haber TV ‘Pınar’ın Penceresi’ program konuğu oldu. Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in adaylığı için 100 bin imza çağrısını ve adaylık sürecini konuşmak adına bir araya geldiğimiz Yılmaz, Vatan Partisi’nin siyaseten ülke için çözüm odaklı bir parti olduğunu dile getirdi.

Adaylık süreci ve ülke siyasetini değerlendirdiğimiz Vatan Partisi Adana Milletvekili A. Adayı Osman Yılmaz, aday olmasının sebebini şu şekilde açıkladı:

 

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ OLAN BİR PARTİYİZ

“Öncelikle aday olmamızın sebebi Vatan Partisi’nin program ve siyaset olarak, mevcut siyasi partilerin programlarından ve siyasetlerinden farklı bir yapısı var. Farklı çözüm önerileri, daha köklü, daha sistemin temelinden değiştirecek çözüm önerileri olan bir partiyiz. Maalesef yaşanan acı olaylar olduğu zaman köklü çözümler daha çok ön plana geliyor. Yaşanan depremde binalarımız yıkıldı, insanlarımız açıkta kaldılar.

MEMLEKETİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEK ADINA ADAY OLDUM

Biz bu yıkıntıyı aslında Türkiye’de 1980 yılından beri uygulanan ekonomik politikaların bir yıkıntısı olarak görüyoruz. Burada çıkarılacak olan farklı siyasetler ve farklı politikalarla Türkiye siyasetinde bir fark yaratmak iddiasındayız. Biz 50 yıllık bir siyasi geleneğin temsilcileriyiz. Vatan Partisi zor zamanların partisidir. Memleketimizin sorunlarını partimizin programlarına göre çözebilmek adına aday oldum.”

Adana’nın ciddi anlamda sorunları olduğunu belirten Vatan Partisi Adana Milletvekili A. Adayı Osman Yılmaz şu ifadelere yer verdi:

ADANA’YI SANAYİ MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ

“Özellikle 2000 yılında uygulanan ekonomik politikalarla Adana’da ki sanayi İstanbul’a,  Gebze havzasına taşındı. Böylelikle Adana’da ciddi bir işsizlik ve doğal olarak akabinde yoksulluk sorunu ortaya çıkardı. Adana’dan göç eden gençlerimizi işsizlik sebebiyle maalesef burada tutamıyoruz.  Başka şehirlere gitmek durumunda kalıyorlar. Adana ciddi anlamda bir üniversite şehri ve üretim potansiyeli var, ciddi bir genç dinamik nüfusu var. Fakat bu nüfusu burada istihdam edecek yerlerimiz yok. Burada eğitim politikasından tutun, burayı yeniden bir sanayi merkezi haline getirmek, tarımımızı daha verimle hale getirmek için çalışmalıyız.

GÜÇLÜ DEVLET, ÜRETEN MİLLET

Vatan Partisi’nin politikaları, bir kere partimizin üretenleri yani işçinin çiftçinin sanayicinin esnafın işte aydınların bir partisi olarak kendisi tüzüğünde kendimizi bu şekilde tarif ediyoruz ve bütün bu sınıfların ortak milli hükümeti olarak belirliyoruz. Biz Kasım ayında yaptığımız genel kurultayımızda partimizin bu seçimlere yönelik hedefini güçlü devlet üreten millet için iktidara diye belirledik, seçim sloganımızda güçlü devlet, üreten millet için iktidara, diye belirledik.”

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkan Doğu Perinçek’in adaylığı için 100 bin imza çağrısı hakkında açıklamalar yapan Yılmaz şunları söyledi:

100 BİN İMZA ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ

“100 bin imza çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye’de tüm bölgelerde koordinasyon bölgemizi kurduk, ekiplerimiz çalışıyor. Sayın Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı yapmak için toplanacak 100 bin imza süreci 22 Mart’ta başlayacak ve 27 Mart akşama kadar devam edecek. Biz burada lojistiğini de planladık. Yani imza vermek isteyen vatandaşlarımızın eğer ulaşımda bir sıkıntı yaşıyorsa onları evlerinden alıp seçim kurullarına götüreceğiz ve seçim kurullarında imza işlemi bittiği zaman alıp onları tekrar evlerine bırakacağız. Bunun çalışmalarını yapıyor bir yandan da propagandasını yürütüyoruz.

DEMOKRATİK BİR SEÇİM İÇİN İMZA VERİLMELİDİR

İnsanlarda şöyle bir yanlış algı var, ben başka bir partinin üyesiyim ya da seçimde başka bir adaya oy vereceğim, dolayısıyla Doğu Perinçek’e imza vermek doğru olur mu? Hayır, her yurttaşımız da bu seçimin demokratik bir seçim olması için Cumhurbaşkanı seçimlerine girmesini istediği kişiyi seçme özgürlüğü vardır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisi istediği adayına verebilir.”

Vatan Partisi Adana Milletvekili A. Adayı Osman Yılmaz sözlerine şu şekilde son verdi:

“Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanlığı aday gösterirken de oy verirken de şunu düşünmesi gerekiyor; Bu zorlukları biz kiminle aşabiliriz? Zorlukları nasıl aşacağız?

DOĞU PERİNÇEK’İN ADAY OLMASI VE FİKİRLERİNİ SÖYLEMESİ ÖNEMLİDİR

15-16 Temmuz gecesinde Fetullahçı darbeye karşı ilk açıklamayı yapan, dik duran bu Fethullahçı darbedir ve Türk Ordusu bunu ezecektir, diyen lider şimdi böyle bir cesaretin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimizin önünde bir seçenek olarak çıkmasını istiyoruz. Bu demokrasinin bir gereğidir, Sayın Doğu Perinçek’in aday olması ve fikirlerini söylemesi önemlidir.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şunları söylemek isterim ki, bizim en temel meselemiz şu anda 22 Mart’ta başlayacak olan Çarşamba günü saat 8’de olacak imza meselesi bütün yurttaşlarımızı ilgilendiriyor. Kimliğinizle ilçe seçim kurullarına giderek orada Cumhurbaşkanı adayı olarak Doğu Perinçek’i istiyoruz, diye kimlikleriyle birlikte imza atılacak. Bu imzayı da milletimizin Sayın Genel Başkanımız Doğu Perinçek’e vereceğini biliyor ve buradan şimdiden herkese teşekkür ediyorum”

Osman YILMAZ kimdir?

1980 Adana Ceyhan doğumlu. Matematik bölümü mezunu, sistem analiz uzmanı. Vatan Partisi Genel Merkezi’nde Meslek Örgütleri Bürosu Başkanlığını yürütüyor. 2002-2006 yılları arasında Adana İl Başkanlığında görev yaptı, daha sonra Genel Merkezde çeşitli kademelerde görevler yaptı. Türkiye Gençlik Birliği’nin ikinci Genel Başkanlığını yaptı. Partinin çeşitli kademelerinde, genel sekreterlik, genel saymanlık, Ankara İl Başkanlığı görevini yaptı.

 

 

 

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

80 m²’lik kümesin yıkımı için seferber olundu…

Adana’nın Çukurova ilçesi Söğütlü Fakılar mahallesinde hazine arazisi üzerine kurulmuş bir 80 m² olan tavuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir