CUMHUR İTTİFAKI DAİMFED’TE

DAİMFED yaklaşan genel seçimlerde yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte aday olan siyasileri ağırlayarak, Adaylara İnşaat Sektörü ve sektörün temsilcilerinin sorunlarını ilettiler. İlk olarak Cumhur ittifakını oluşturan parti olan Ak Parti Milletvekili adayı Sunay Karamık ve Çukurova A k Parti İlçe Başkanı Cemal Akın. MHP Milletvekili adayları Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’yı konuk etti.

KADIN İŞ İNSANLARININ ÇOĞALMASINI BEKLİYORUM

Ak Parti Milletvekili adayı Sunay Karamık ziyarette; “DAİMFED ve onun seçkin üyelerinin misafiri olmaktan dolayı gururluyum. Ben sorunlarınızı dikkate alıyorum ve kısmet olursa seçim sonunda Mecliste sizlerin sorunlarının çözümü noktasında çaba göstereceğim. Bunların takipçisi olacak ve sizlere net sonuçlar verme kararlılığında olacağım. Temel gayemin Adana menfaatleri olduğunu ifade ediyorum ve akabinde parti ayrımı olmaksızın Adana’nın tüm Milletvekilleriyle de iş birliği içerisinde çalışacağım.” Açıklamasında bulundu.

İNŞAAT SEKTÖRÜ EKONOMİMİZİN TEMEL TAŞIDIR

MHP Milletvekili adayları Ayşe Sibel Ersoy, Muharrem Varlı ve Adana MHP il Başkanı Yusuf Kanlı DAMFED’ i ziyaretleriyle ilgili olarak açıklamalarında; “DAİMFED in tüm sektör temsilcisi STK’ları aynı çatı altında federasyon olarak bir araya gelmiş olmanızı önemli buluyoruz. Bu doğrultuda ekonomimizin temel taşı olan İnşaat Sektörü Adana gelişimi açısından da fevkalade mühimdir. Bu nedenle istişarelerimiz ve sizin destekleriniz önem arz etmektedir. Bu nedenle daima iş birliği içerisinde olacağız. Sorunlarla alakalı olarak çalışmalarımız ve desteklerimiz elbette olacaktır.” İfadelerinde bulundular.

TEMEL HEDEFİMİZ ÜLKEMİZ VE ADANA MENFAATLERİDİR

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Cumhur ittifakını oluşturan partiler olan Ak Parti ve MHP li Milletvekili adaylarımızı misafir etmekten dolayı memnunuz. Öyle ki önümüzdeki yasama dönemi süresince sektörümüzün sorunlarıyla alakalı destekleri bizler için çok önemlidir. Kendilerinin destek ve istişare olarak yanımızda olacaklarına inanıyorum. Başlıca sorunlarımız olarak; yerinde dönüşümde kira yardımının Müteahhitler tarafından karşılanarak Vergiden düşülmesi, Bankaların teminat mektubu ve kredilerde oranların günün şartlarına göre yükseltilmesi, temsil noktasında Müteahhitlerin Oda statüsünde temsil edilmesi sağlanmalı, TOKİ işlerinde ayrıcalık ve nitelik olarak ihalelere katılımın şartlar yumuşatılarak çok işletmenin katılabilmesinin sağlanması öncelikli sorunlarımızdır. Ayrıca DAİMFED olarak tüm sektör temsilcileriyle bir arada olmanın yanı sıra her siyasi görüşten insanlarımızla da bir aradayız. Netice olarak temel hedefimiz Ülkemizin geleceği ve Adana yararına olacak menfaatlerdir. Bu doğrultuda yanımızda desteklerini hissettiğimiz Ak Parti ve MHP yetkililerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bunları da Okuyabilirsiniz

DAİMFED’TEN YÜREĞİR’E YATIRIM ATAĞI

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu, Genel Başkan vekili Faruk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir