Çukurova Üniversitesinde Sertifika Heyecanı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) bir başarıya daha imza attı. Akademik ve Pratik Hollandaca dersinde başarılı olan farklı fakültelerden öğrenciler sertifikalarını törenle almaya hak kazandı.

Tören, ÇÜ İletişim Fakültesi’nin konferans salonunda gerçekleştirildi. Törene farklı fakültelerden birçok akademisyen ve öğrenci katıldı. Öğrencilere sertifikalarını törene katılan akademisyenler takdim etti. Ayrıca derste en çok başarılı olan 4 öğrenci de Belçika ve Hollanda’ya 2 haftalığına gitmeye hak kazandı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Seyfi Özgüzel, Hollandaca dersinin Türkiye’de sadece Çukurova Üniversitesinde verildiğine dikkati çekti.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç ise, Türkiye’de bu dersi veren tek üniversite, hatta tek fakülte olmak gurur duyduklarını ifade etti.

Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Konuşmaların ardından Hollandaca dersi öğrencileri kendilerinin hazırladığı ve kurguladığı 2 skeç gösterisi sunuldu. Tören, 60 öğrenciye sertifikalarının takdimiyle sona erdi.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Üniversitelerarası CTS Destek ve İletişim Grubu Çalıştayı Çukurova Üniversitesinde Yapıldı

Bu yıl 23.’sü düzenlenen Üniversitelerarası Cinsel Taciz ve Saldırıya Karşı İşbirliği, Destek ve İletişim Grubu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir