Çocukistan, Newjoy’un bayiliğini alarak yeni bir yatırıma imza attı.

2004 yılından beri faaliyette ve dev bir marka olan Çocukistan, İzmir Merkezli Meltem Mobilya’nın 15 yıllık bayiliğinin ardından Bursa Merkezli Weltew Grup çatısı altında ki Newjoy Bebek ve Genç Mobilya bayiliğini muhteşem bir açılışla taçlandırdı.

Açılışta çocukların vazgeçilmezi olan palyaçolar, gösterileriyle büyük ilgi topladı. Ayrıca yüz boyama etkinlikleri de düzenlendi. Bu etkinlikler sayesinde çocuklar unutamayacakları eğlenceli anlar yaşadı.

  1. BÜŞRA GÜL: Bebek ve Genç Mobilya kategorisinde öncü olmaya devam edeceğiz.

Yıllardır Çocukistan’ın işletmeciliğini yapan Medine & Orhan Gül çifti mobilya mağazalarında yönetimi kızları Av. Büşra Gül’e bıraktı. Açılışta konuklarla tek tek ilgilenen Av. Büşra Gül, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, “Adana ve çevre iller için çok güzel fırsatlar sunuyorduk, sunmaya devam edeceğiz. Newjoy ile bebek, çocuk, genç odası takımlarının çeşidini güçlendirdik. Newjoy ve Meltem Mobilya gibi sektörün en iyi markaları ile Adana’da her zaman yeniliklere öncü olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Adana’nın tanınmış iş kadınlarından ve Çocukistan mağaza işletmecisi Medine Gül, mağazanın emin ellerde olacağının altını çizerek, kızı Av. Büşra Gül’e başarı ve şans diledi.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUNDU

Açılışa Çukurova ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, Seyhan ilçe Kaymakamı Ekrem İnci, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Weltew Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış, Pazarlama Direktörü Davut Bahri Balcı, Newjoy ailesi olmak üzere siyaset ve iş dünyası bir araya geldi.

BAŞKAN EMRAH KOZAY: BOL KAZANÇ DİLİYORUM

Açılıştan önce konuşma yapan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Adana için yatırım yapan herkesi önemsiyor ve destekliyoruz. Gül ailesine kazandırdıkları bu işletme için teşekkür ederiz. Hayır ve bol kazanç diliyorum” diye konuştu.

KAYMAKAM TEKİN, ADANA’YA KAZANDIRILAN İŞLETME ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra konuşma yapan Çukurova ilçe kaymakamı Hüseyin Tekin, böyle bir işletmenin Adana’ya kazandırılması adına duyduğu memnuniyeti dile getirerek bol kazançlar diledi.

Weltew Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış, Pazarlama Direktörü Davut Bahri Balcı, “Newjoy markamızı sektörünün en büyük aktörlerinden biri yapmakta kararlıyız” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

DAVUT BAHRİ BALCI: MAĞAZAMIZ HEM ADANA’YA HEM DE YATIRIMCIMIZA HAYIRLI OLSUN

“Sektörün en önemli isimlerini bir araya getirerek oluşturduğumuz güçlü bir ekip ve herkesin beğenisini kazanan özgün ürün gamıyla çıktığımız yolda, hızla ilerlemeye devam ediyoruz. Newjoy mağazamızın da hem Adana’ya hem yatırımcımıza hem de memleketimize hayırlı olmasını diliyorum”

Daha sonra toplu olarak açılış kurdelesi kesilerek mağazada yer alan ürünlerin gezimi yapıldı.

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Gürer: “Kurban için bakan var, ama alan sınırlı”

CHP Niğde Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir