19 Mayıs kutlamaları kortej ve Gripin konseriyle sürdü

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi önünden Uğur Mumcu Meydanı’na kadar meşaleli yürüyüş gerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, siyasiler, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve Adanalıların katıldığı korteje Büyükşehir Belediye Bandosu eşlik etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yürüyen coşkulu kalabalık Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen Gripin konseriyle coşku dozunu yükseltti.

Gripin konseri öncesinde hemşehrilerine hitap eden Başkan Zeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretileri ve Cumhuriyet değerleri için sonsuza kadar birlikte yürümeye kararlı insanlar görmekten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları bu ülkeyi nasıl işgalden kurtarıp Cumhuriyeti kurdular, imkansız denileni nasıl başardılar unutmamalıyız. Mustafa Kemal Atatürk büyük bir dehadır ve eşi benzeri bulunmaz bir liderdir. O’nun eserini, Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve kollamak en çok gençlerin görevidir çünkü Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti gençlere emanet etti. Bugün gençlerimizin coşkusunu ve kararlılığını görünce bir kez daha ‘Atam rahat uyu. Kurduğun Cumhuriyet emin ellerde. İşte gençlik burada, işte Adana burada’ diyebiliyorum. Adanalılar 31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhuriyetin, aydınlığın, Mustafa Kemal Atatürk’ün tarafında olduğunu göstermiştir.”

Başkan Zeydan Karalar sözlerini, “Bizim yolumuz aydınlığın yoludur, bizim yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur, başka da yolumuz yoktur” diyerek tamamladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Gripin konseriyle devam etti.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Gürer: “Kurban için bakan var, ama alan sınırlı”

CHP Niğde Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir