Adana’nın yeni sesi Kent ve Gündem TV&Gazete açıldı…

Adana’ya yeni bir soluk kazandıran Kent ve Gündem TV&Gazete’nin açılışı gerçekleşti. Deniz Tengip’in imtiyaz sahipliğini üstlendiği Kent ve Gündem TV&Gazete, Pınar Aytekin’in kurucusu olduğu As Haber TV&Gazete ile güçlerini birleştirerek muhteşem bir açılış yaptı.

ADANA’NIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR

Siyasi partililer, STK oda başkanları, kurum ve kuruluşlar, çok sayıda halkın katılımıyla gerçekleşen açılış töreni muhteşem sahnelere imza attı. Gerçekleri tüm çıplaklıklarıyla, özgür, tarafsız ve ilkeli bir yayıncılık anlayışla çalışmalarını sürdüren Kent ve Gündem TV&Gazete’si Adana’nın nabzını tutmaya devam ediyor.

KALEMİMİZ SUSMAYACAK

Kent ve Gündem TV&Gazete’si imtiyaz sahibi Deniz Tengip, “Özellikle yerel basının sıkıntılarının tavanda olduğu bir dönemde böyle bir cesaret göstererek ne olursa olsun kalemlerimizin susmayacağını anlatmak için yeni sayımızı ve yeni gazetemiz ‘Kent ve Gündem Adana’yı siz okurlarla buluşturuyor ve bundan sonra kalemimizin susmayacağına söz veriyoruz” diye konuştu.

ADANA İÇİN KİM BİR ÇİVİ ÇAKARSA YANINDAYIZ

Tam bir Adana aşığı olan Tengip, “Şehrimizin kalkınması adına taşın altına elimizi koyuyoruz. Kim Adana için bir çivi çakarsa yanındayız. Yayınlarımızda ve gazetemizde iyiyi de kötüyü de tüm gerçekleriyle yazacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler halkın gözü ve kulağı olacağız ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

YEPYENİ BİR GÜNEŞ DOĞUYOR

Açılış kurdelesinin ardından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür eden Kent ve Gündem TV&Gazete’si imtiyaz sahibi Deniz Tengip, “Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Yıllardır mesleğin içinde biri olarak yaptığım çalışmalar, yılların birikimi ve tecrübelerimi kendi kurduğum gazetemle yayınlamaya karar verdim. Yepyeni bir güneş doğuyor, Kent Gündem TV& Gazetesi tüm Adanalılara hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

BAŞKAN DEMİRÇALI’DAN 19 MAYIS MESAJI

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir