YARDIM SEFERBERLİĞİ BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası iş dünyası örgütlerinin yanı sıra şirketler de yardım çalışması başlattı. Tüketicilerin internet üzerinden tek tuşla ulaşabilecekleri online yardım kartları ve firmaların online ödeme kanalları üzerinden başlattıkları kampanyalar vatandaşlar tarafından büyük destek görüyor.

Şehrimizde başarılı çalışmalarıyla halkın gözdesi olan Queen Vip anlaşmalı olduğu PTT Avm, Trendyol,N11,Hepsiburada, Pazaroma, Bpazar, Allesgo, Çiçek Sepeti üzerinden hiçbir fiyat artırımı yapmadan binlerce ürünün tedarikine devam ediyor.

Queen Vip Yöneticilerinden Avni Yiğit Göksu`nun sosyal medya üzerinden bilgilendirme yaparak başlattığı hijyen kiti kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Konuyla ilgili ulaştığımız Avni Yiğit Göksu “Biz Kurucumuz Kezban Sarıca ve Ortağım Yakup Taş ile beraber deprem bölgesine acil ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz hijyen setlerinden 20 paket gönderme kararı almıştık. Sonra bölgedeki ihtiyacın bizim göndereceğimizden daha fazla olduğunu fark ettik. Kendi çevremizden destek vermek isteyen birşeyler yapmak isteyen kişilere ulaşabilmek için de kurumsal hesaplarımızdan duyuru geçtik.

Bu duyuru kapsamında normal mağazamızdan alışveriş yaptığınızda 200 TL olan hijyen setlerini 100 TL ye indirerek dijital mecralarda satışa sunduk. İçerisinde bir adet orkid,1 adet sıvı sabun,1 adet şampuan,1 adet ıslak mendil,1 adet el ve yüz kremi bulunan setlerimiz dijital satış platformlarında oldukça ilgi gördü.

Bizler kurum olarak yaptığımız ortaklık ve iş birlikleriyle dijital platformlarda satış yetkimiz olduğu için gönlümüz rahat bir şekilde bu satışları gelen kişinin adına kestiğimiz işlem fişleri, dekontları ve paketlenmiş görselleri hem kişilere göndererek hem de kendi muhasebemizde muhafaza ederek hiçbir soru işaretine meyil vermeden kamu kurumlarının desteğiyle ulaştırıyoruz.

Bu bağlamda yaptığımız bu yasal işlerden nemalanmak isteyen fütursuz,ömrünü çıkar ilişkilerine adamış, sağdan soldan medet uman asalak kişiliklerin farkındayız ve açıkçası yok sayıyoruz. Onları muhatap alacak, onlara cevap verecek, onlara bir şeyler anlatacak kadar alçalmış görmüyoruz kendimizi. Sosyal medya üzerinden aleyhimizde çıkan tüm olumsuz haberlerin, paylaşımların, yorumların farkındayız. Bizler kurum olarak laf dalaşına girip süreci uzatmayız. Açacağımız maddi ve manevi tazminat davalarıyla tüm yasal süreçlerin takipçisi olup, bugüne kadar bu şehre bir yararı olmamış, şu yas sürecimizde bir yaraya merhem olmamış kişilerden alacağımız tazminatlarla yine ihtiyaç sahiplerine bir kuruşuna dokunmadan yardımcı olacağız. Bizi tehditle, şantajla sindiremeyeceklerini bilmelerini isterim. Biz onların boğazında kalırız. Tüm yasal süreçlerimizin takipçisi olduğumuz için bu tarz olumsuz durumlar hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum.

Gün beraber kol kola gireceğimiz dayanışma günü. Biz buradayız. Devletimiz ve milletimiz için her zaman hizmete hazırız” dedi.

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Karataşlı Balıkçılara ve Kadınlara Sürdürülebilirlik eğitimleri verebildi.

Karataş Belediyesi, Enerjisa ve Karataş Su Ürünleri Kooperatifi iş birliği ile gerçekleştirilen Sürdürülebilir Balıkçılığa Destek …

One comment

  1. Serkan Başaran

    Benim de bağışım vardı ve kargoları elleriyle paketleyip teslim ettiklerini gördüm. Queen Vip ailesine bu destekleri için sadece teşekkür etmek yakışır. Elinize emeğinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir