Yağışlarda motorlu kuryelere trafiğe çıkmak yasaklansın…

İnternet siparişlerinin çoğaldığı ve birçok farklı kuruluşların özellikle gıda yönünde hizmet verdiği günümüzde en çok dikkat çeken soğuk hava koşullarında kuryelerin can ve mal güvenliğinin olmadığı iddiası yer aldı.

Özellikle sağanak yağışların olduğu bölgelerde yaşanan trafik kazalarının yarıdan fazlası motorlu kuryeler tarafından gerçekleştiği ve siparişi taşırken kazayı yaptığı belirlendi. Geçtiğimiz ay Manisa Valiliği tarafından etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle vatandaşların mal ve can güvenliğini korumak amacıyla motosiklet, scooter, elektrikli scooter kullanıcıları ve motorlu kuryelerin trafiğe çıkmaları yasaklanmıştı.

Motorlu kuryelerin bir kaçı ile yaptığımız görüşmelerde özellikle hava şartlarının bozuk olduğunda bu uygulamanın tüm şehirlerde yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Adana bölgesinde de iki gündür devam eden sağanak yağışlar sebebiyle As Haber Adana Gazetesi olarak Adana Valiliğinin de bu şekilde özellikle motorlu kuryeleri trafiğe çıkarmamaları gerektiğine inanıyoruz. Böylece can ve mal güvenli sağlanmış olacaktır.

Bunları da Okuyabilirsiniz

80 m²’lik kümesin yıkımı için seferber olundu…

Adana’nın Çukurova ilçesi Söğütlü Fakılar mahallesinde hazine arazisi üzerine kurulmuş bir 80 m² olan tavuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir