Vefanın adı Soner Çetin

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her yıl Öğretmenler Gününde olduğu gibi bu 24 Kasım’da da geleneği bozmadı ve ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer’i ziyaret etti. Öğretmenine çiçek vererek elini öpen Başkan Soner Çetin’e sınıf arkadaşları İsmail Dağdanaşar ve Murat Gür de eşlik etti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer ziyaret etti. Her yıl olduğu gibi Öğretmenler Gününde geleneği bozmayan Başkan Soner Çetin, öğretmenine çiçek verdi ve elini öptü.

Başkan Soner Çetin, çok sevdiği ve asla hakkını ödeyemeyeceğini söylediği İnkılap İlkokulundan öğretmeni Serpil Kükrer’i yine ilkokulda aynı sıraları paylaştığı İsmail Dağdanaşar ve Murat Gür ile birlikte evinde ziyaret etti.

Öğretmenleri Serpil Kükrer ile yaptıkları sıcak ve sevgi dolu sohbetleriyle bir anda ilkokul günlerine dönen Başkan Soner Çetin ve okul arkadaşları, eski günleri yad ederek geçmişe duygusal bir yolculuk yaptılar.

Serpil Öğretmen Soner Çetin’in öğrenciyken de özel bir çocuk olduğunu belirtirken, Başkan Soner Çetin,  “Sizlerin sayesinde bugünlere geldik. Üzerimizde çok emeğiniz var. Hakkınız ödenmez” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin, öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı ziyarette okul arkadaşlarıyla da hasret gidermenin mutluluğunu yaşadı.

Bunları da Okuyabilirsiniz

“Çukurova Sanat Merkezi” istiyoruz

Adana’ya 2.500 sandalyeli  çok amaçlı “Çukurova Sanat Merkezi” istiyoruz Çukurova yakın geleceğin Türkiyesinde ikinci büyük …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir