Toroslar EDAŞ Adana Bölge Müdürü Ersoyoğlu’ndan Yumurtalık’a ziyaret…

Toroslar EDAŞ Adana Bölge Müdürü Özgün Ersoyoğlu beraberinde Mühendisler Faruk Salih Tutucu ve Yaren Çukadar, ilçe amiri Şevket Çay , Yumurtalık Ziraat Odası başkanı Tarık Yılmaz misafirliğinde, Adana’dan gelen muhtarlar ve Yumurtalık muhtarları, çiftçiler ile bir toplantı düzenledi.

HER GEÇEN GÜN DAHA DA İLERİYE GİDECEĞİZ

Yumurtalık Ziraat Odası’nda düzenlenen toplantıda Ersoyoğlu, muhtarların ve çiftçilerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini dile getirdi. Yumurtalık ilçesinde EnerjiSa olarak yaptıkları hizmetleri anlatan Ersoyoğlu, “Yaklaşık üç buçuk yıldır Adana ve Osmaniye illerinde bölge sorumluluğu yapıyorum. Ciddi anlamda iyi bir ekibimiz var, sizlerden gelen eleştiri, sıkıntılar ve sorunları değerlendirerek daha da iyiye doğru gittiğimizi düşünüyoruz” dedi.

BİR AN ÖNCE SIKINTILARI GİDERECEĞİZ

Elektrik kesintileri, abone işlemleri ve çiftçilerin elektrikle ilgili birçok sorularını cevaplayıp notlar alan EnerjiSa Adana Bölge Müdürü Özgün Ersoyoğlu, tüm şikayetleri ve sıkıntıları dinledikten sonra çözüm yollarını bulacaklarını ve bir an önce çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

BAŞKAN TARIK YILMAZ: BU TOPLANTILAR SIK SIK YAPILMALIDIR

Toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz, EnerjiSa Adana Bölge Müdürü Özgün Ersoyoğlu’ya bu toplantıların ara ara olması gerektiğini ve bilgiler verilmesi gerektiğini belirtti.

Daha sonra hep birlikte çekilen fotoğraflarla toplantı sona erdi.

     

Bunları da Okuyabilirsiniz

80 m²’lik kümesin yıkımı için seferber olundu…

Adana’nın Çukurova ilçesi Söğütlü Fakılar mahallesinde hazine arazisi üzerine kurulmuş bir 80 m² olan tavuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir