“Şehit ailelerine ve gazilerimize şükran borcumuz var”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bir dizi programa katılmak için Adana’ya geldi.

İlk önce Adana İli Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’ne gelen İnce, burada başkan Emine Bilgen ve yönetimi ziyaret etti. Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen İnce, şehit ailelerin ve gazilerin meseleleri partiler üstü olduğunu belirten İnce, “Her siyasi partinin aynı davranması, eşit derecede davranması gereken konular vardır. Bunlardan birisi de şehit aileleri, gazilerimizdir” diyerek şu ifadelere yer verdi:

“Biz Memleket Partisi olarak şöyle düşünüyoruz. Siyaset üstü olan konular vardır, partiler üstü olan konular vardır. Her siyasi partinin aynı davranması, eşit derecede davranması gereken konular vardır. Bunlardan birisi de şehit aileleri, gazilerimizdir. Bunun, partiyle, siyasetle bir ilişkisi yoktur. Biz onların sayesinde çoraplarımızı çıkarıp uyuyoruz. Onların sayesinde günde 5 vakit ezan okunuyor. Onların sayesinde bayrağımız gönderde dalgalanıyor. Onun için uzun yıllar parlamentoda bulunmuş birisi olarak söylüyorum hiçbir zaman bu konuda aykırı bir şey söylemedik. Ne gerekiyorsa hep beraber yapalım. Ülkenin kaynaklarını zorlayalım. Bunları incitmeyelim. Onun için bizim sizlere şükran borcumuz var.”

Ziyaret Adana İli Emniyet Teşkilatı Vazife malulu ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Bilgen’in Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye plaket takdimiyle sona erdi.

Daha sonra Adana Şehit Aileleri, Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne geçen İnce, dernek başkanı Emine Kunt ve üyelerle buluştu. Genel Başkan Muharrem İnce, yaşanan patlama sebebiyle ziyaret programlarını iptal ettiklerini belirterek, “Size söz verilmiş sözümüz vardı. Yoksa programı iptal ettik. Neyin ne olduğunu bilmiyoruz. Onun için biz de bir merhaba diyelim dedik yine. Çünkü şundan dolayı programı iptal ettik. Müzik açmak olmaz. Müzik açmayınca program olmuyor. Arkadaşları uyarsak da kornaya basıyorlar. Onun için iptal ettik yani programı. Daha sonra bir daha geleceğiz” diye konuştu.

Ziyarette bir şehit babası tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi.

 

 

 

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Ayhan Barut’tan Meclis’te afet bölgesi çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir