Murat Aravi farkını fark ettirdi…

Memleket Partisi Çukurova İlçe Başkanı Murat Aravi partisinden ayrılarak yönetimdekiler ve çevresindekilerle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti. Güçlü bir siyasal yapısı bulunan ve Adanalılar tarafından oldukça sevilen Aravi, farkını fark ettirdi. Aravi, “CHP’nin altı oku olan ilkeler altında hareket ettiğimiz sürece aslında ülkemizin önünde aşamayacağı engel yoktur” dedi.

Aravi yapacakları en büyük yeniliğin kendileri gibi düşünmeyen insanların da kalbine hitap edeceklerini belirterek, “Bizimle aynı düşünmeyenleri dışlamayacağız. Çünkü bu dışlanmışlıklardan dolayı bu hale geldik ve bu bizi bir olmayı birlik olmayı ısrarla çabalayan ve bu husustan vazgeçmeyen CHP çatısı altında biz de bir adım atmak istedik” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle parti rozeti takılan Murat Aravi CHP’ye gelmenin gurur verici olduğunu belirtti. CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana milletvekili Ayhan Barut, Çukurova ilçe başkan Remzi Ümit Atay’ın da bulunduğu rozet takma töreninde konuşma yapan CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi şu ifadelere yer verdi:

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKSINIZ

“Partimizin içinde doğan, gelişen o düşüncelerle hareket eden, zaman zaman ara vermeli olsa da tekrar ailemize yuvamıza katılan değerli partili olacaklar ama ruhen Cumhuriyet Halk Partili olan değerli dostlar il başkanlığı ve örgütler adına aramıza hoş geldiniz, diyorum. Böyle bir yaklaşım gerçekten 14-28 Mayıs’ta yaşadığımız sıkıntıların ardından tüm toplumdaki yeniden bir duyarlılıkla önümüzdeki dönemlerin farkında olacak bilince olarak böyle bir yaklaşımla hareket eden değerli arkadaşlarımızın bize güç katacağına inanıyorum.

DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ

Memleket Partisinden ayrılarak tekrar Cumhuriyet Halk Partisi’ne gelen değerli arkadaşlarımıza bir kez daha hoş geldiniz, diyorum. Bizlere güç kattınız ve önümüzdeki dönemde yerel seçimlerde veya onun dışındaki tüm mücadele ile bu siyasal hareket de iktidardan kısa vadede veya uzun vadede kurtulmanın yollarını arayacağız ve dayanışma içinde olacağız.”

Daha sonra CHP Adana milletvekili Ayhan Barut ve Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay’da partiye katılan Murat Aravi ve beraberindekilere teşekkür ederek, günün birlik günü olduğu mesajını verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmekten dolayı gurur duyduğunu belirten Murat Aravi konuşmasında şunları kaydetti:

GURUR DUYUYORUM

“Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Özellikle böyle bir çatı altında bu masada sizlerle yan yana olmak bizleri mutlu etti. Ben de arkadaşlarım da ses olmak için geldik. Küçüklüğümüzden beri hepimizin hayatlarında etki etmiş olan 6 oku bizim gerek manevi, gerekse milli değerlerimizi ruhumuza işleyen bu altı okun, gün gelip de rozetin altında olacağımı hayal ederken dahi bu kadar olacağını düşünmemiştim, gurur duyuyorum.

KİMSEYİ DIŞLAMAYACAĞIZ

Biz bir çatıyı yarı yolda bırakıp veya arkadaşlarımızı terk edip gelmedik aslında aynı fikirde olan insanlarla yeniden bir araya geldik. Partiyi çoğaltmak için buradayız ve bunu hep beraber çoğaltacağız, esas olan budur. Çünkü biz bu ilkeler altında hareket ettiğimiz sürece aslında ülkemizin önünde aşamayacağı engel yoktur. Yapacağımız en büyük yenilikte açıkçası söylem olarak artık bizim gibi düşünmeyen insanların da kalbine hitap edeceğiz, bizimle aynı düşünmüyor diye dışlamayacağız. Çünkü bu dışlanmışlıklardan dolayı bu hale geldi ve bu bizi bir olmayı birlik olmayı ısrarla çabalayan ve bu husustan vazgeçmeyen CHP çatısı altında biz de bir adım atmak istedik.

YANLIŞ YAPTIĞIMDA KARŞIMDA OLUN

Umarım bu birlik ve beraberliği artırarak devam edeceğiz. Hiçbir arkadaşımın burada ki arkadaşlarıma inanın eski parti de dahi ben yazmadım. Gönüllerini kazanmak bana büyük ve onur verdi. Benim onlara her zaman dediğimiz bir şey vardı; yanlış yaptığım yerde karşımızda olacaksınız ki benim ayağımı yere basayım, faydam olsun.

HEP BERABER ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Benim tek istediğim şey bu doğru yaptığım yerde takdir edilmeyi beklemiyorum ama yanlış yaptığım yerde eleştirilmeyi bekliyorum. İnşallah hep beraber çok güzel işler yapacağız, bu çatı altında öyle ya da böyle herkese gerçekleri anlatmaya ve bizim çatımıza çekmeyi başaracağız. Tekrar teşekkür ediyorum.

Daha sonra yeni üyelere Cumhuriyet Halk Partisi’nin rozeti takıldı. (HABER-PINAR AYTEKİN)

Bunları da Okuyabilirsiniz

80 m²’lik kümesin yıkımı için seferber olundu…

Adana’nın Çukurova ilçesi Söğütlü Fakılar mahallesinde hazine arazisi üzerine kurulmuş bir 80 m² olan tavuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir