DEVECİLER DURDURULAMIYOR 9-0

Adana Devecilerinin Onursal Başkanı Cumali İncesoy “Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve camiaya gönül veren insanlar kenetlendik. Alınan galibiyetten dolayı teknik ekibi, futbolcularımızı kutluyorum” dedi

Teknik direktör Mustafa Zöhre’nin göreve gelmesiyle yükselişe geçen Deveciler, Sarıçam Buruk Maçında 9-0 mağlup etti. Devecileri galibiyeti getiren golleri Mehmet Can 1, Özcan 2, Oğulcan 2, Ahmet 1, Büyük Ahmet 1, kaydetti.

Art arda oynadığı maçını kazanan Deveciler, 31 puana yükseldi. Bu sezon üç galibiyeti bulunan Sarıçam Buruk, 10 puanda kaldı.

Deveci Gençlik Spor Kulübü Başkanı Faruk İncesoy, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Deveci Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı olarak deplasmanda Sarıçam Buruk Spor Futbol Takım’ı ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz başarılı futbolla maçtan 9-0 galip ayrılmasını bildik. Alınan galibiyetten dolayı teknik ekibi, futbolcularımı kutluyorum” dedi.

Genel Kaptan Yavuz Selim Çalıcıoğlu ve Denetleme Kurulu Başkanı Yusuf Çay Önemli bir maçtan daha galibiyet ile çıktıkları için çok Mutlu olduklarını belirterek Hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirten Yusuf Çay Her maçı Kazanmak için çıkacaklarını belirtip Engelleri bir bir aşmaya kararlıyız” diye konuştu.

Adana Devecilerinin yoğun ilgi gösterdiği maçta sevinen taraf Deveci Gençlik Spor oldu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

11. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasına muhteşem kapanış!

ÇİLTAR Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir