ÇGC 49.yıl onuruna yemek düzenledi

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) 49.kuruluş yıldönümü nedeniyle, ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde akşam yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin başta kurucu başkanı Çoban Yurtçu olmak üzere ebediyete intikal etmiş üyelerine rahmet dilerken, ÇGC’nin bugünlere gelmesinde katkısı bulunan tüm kurucu üyelere ve önceki dönem başkanlarına minnet ve şükranlarını sundu.

Başkan Esendemir; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak; üyelerinin mesleki sorunlarının yanı sıra ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarına da çözüm arayışları içerisinde olduklarını, bu anlamda geçmişten günümüze bir dizi çalışma yaptıklarını, meslek içi eğitimlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de imza attıklarını dile getirdi.

Başkan Esendemir; yarım asra yaklaşan bir geçmişe sahip olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin ülkemizdeki kamu yararına faaliyet gösteren 5 meslek örgütünden biri olduğuna dikkat çekerek, lokasyon olarak ülkemizin en güzel yerinde Seyhan Nehri kenarındaki ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’ni üyelerin hizmetine sunduklarını dile getirdi.

Geceye katılan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay da yaptığı konuşmada; bölgemiz basın çalışanlarının çatı örgütü olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 49.yıldönümü dolayısıyla düzenlenen geceye katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu gecede basın emekçileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. ÇGC’nin kurucu Başkanı merhum Çoban Yurtçu’yu rahmetle anıyor, ÇGC’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede; Ç.Ü.Balcalı Hastanesi Basın Danışmanı Yavuz Yıldırmaz’a ÇGC Teşekkür Plaketi verildi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir; Yavuz Yıldırmaz’ın adeta bir ‘ATOM KARINCA’ gibi çalıştığını, özellikle deprem ve pandemi döneminde basın mensuplarının gerek haber amaçlı başvurularına gerekse de sağlık konusundaki sorunlarının çözümüne önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, Yavuz Yıldırmaz’a teşekkür etti.

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Yıldırmaz’a plaketi takdim etti.

Düzenlenen yemekte sahne alan piyanist Ali Hiçyakmazer, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle geceye renk kattı.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Gülnar: Ekonomik krizin nedeni biz değiliz

Türk-İş bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlamalarını, Türkiye’nin dört bir yanında yoğun …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir