Başkan Kocaispir’den Mimarlar Odası’na ziyaret

Yüreğir Belediyesi ile Mimarlar Odası Adana Şubesi arasında işbirliği artırılacak.

PROJELERDE İŞBİRLİĞİ

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Mimarlar Odası Adana Şubesi’ni ziyaret ederek seçilen yeni yönetim kurulunu tebrik etti. Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül ve yönetim kurulu ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Kocaispir, Yüreğir Belediyesi olarak sorumluluk alanlarında planlı büyüme ve kentleşmeye yönelik ciddi çalışmalar yürüttüklerini ve kentsel dönüşüm hamleleri ile mevcuttaki sorunları çözme gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. Başkan Kocaispir ve Mimarlar Odası Adana Şubesi yönetim kurulu arasında belediyenin üreteceği mimari projelerde oda tarafından mesleki demetim yapılması ve projelerin oda ile işbirliğinde yarışma yoluyla üretilmesi konusunda ortak kanaat oluşturuldu.

SEDAT GÜL’DEN TEŞEKKÜR
Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül, Başkan Kocaispir’e yönetim kurulu adına ziyaretinden ve mesleki işbirliği iradesinden dolayı teşekkür etti. Hedeflerinin daha yaşanabilir ve çağdaş kentleşme pratiğiyle büyüyen bir Adana için ortak paydada buluşmak olduğunu kaydeden Gül, “Geçmişten bugüne arkasında sorunlar yumağı bırakan Adana’nın en azından geleceğe sorun taşımadan, bilimsel metodlarla şehirleşme sürecine evrilmesi konusunda hemfikiriz. Bu doğrultuda meslek odamız gerekli tüm katkıyı koymaya hazırdır” diye konuştu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

ÇGC 49.yıl onuruna yemek düzenledi

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) 49.kuruluş yıldönümü nedeniyle, ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde akşam yemeği düzenlendi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir