AYRIŞTIRANLARA İNAT BARŞI VE KARDEŞLİĞİN YOLUNDA YÜRÜYECEĞİZ

CHP’li Hasan Aslan, bayramın ülkeye huzur, barış ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulundu.

ÖTEKİLEŞTİRMEYİ İLKE EDİNENLERLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Son yaşanan süreçte devletin tüm imkanlarının kullanılması, eşit olmayan koşullarda gerçekleşen bir yarış, gerçek olmayan ve montajlı görüntüler üzerinden yaratılan algı bir çok hukuksuz uygulamalara  rağmen demokrasi zemininde onurlu mücadelelerinin devam edeceğini dile getiren Aslan, ‘’Ayrışmayı, ötekileştirmeyi ilke edinenlerle her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz ve umutsuz olmayacağız’’ dedi.

Bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış, dayanışma olduğunu, ayrıştıranların inadına barış ve kardeşliğin yolunda yürüyeceklerini kaydeden Hasan Aslan mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Bizler, sevgiyle kucaklaşan, üreten, ürettiğini hakça paylaşan, çocukların yatağa aç girmediği, Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği o vicdanın, ahlâkın, aklın ve bilimin ışığında ilerleyen bir Türkiye özlemiyle yolumuza devam edeceğiz.

Bizler, çocukların ve gençlerin, kadınların şiddete uğrayıp ölmediği, ırkçı ve insanlık düşmanı anlayışlara geçit verilmediği, toplum arasında nefret tohumlarının ekilmediği bir ülkede hep birlikte insanca yaşamak zorundayız. Hiç kimsenin kimliği, inancı ve yaşam tarzı yüzünden ötekileştirilmediği, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, her evde huzurun ve bereketin olduğu, önce israf ve yolsuzlukların, ardından da yoksulluğun tarihe gömüldüğü bir Türkiye’yi, hep birlikte, el ele inşa edeceğimiz inancıyla dayanışmayı daha da büyütme kararlığı içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızı Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Savaşların yıkımların, işsizliğin yoksulluk ve yolsuzluğun olmadığı, laik sosyal hukuk devletinin gerçek anlamda yaşama geçtiği, barış içinde bir ülke ve dünya özlemiyle tüm halkımızın bayramını kutluyorum. ”

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

SEYHANLIDAN SEYHANLIYA SEYHAN PROJELERİ

Seyhan Belediyesi 2025-2029 stratejik plan hazırlıklılarını Seyhanlıların katılımına açtı. “Seyhanlıdan Seyhanlıya Seyhan projeleri” adı verilen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir