Av. Volkan Tarık Çay’dan Başkan Çetin’e ziyaret…

Yumurtalık Turizmini Geliştirme ve Çevreyi Koruma Derneği (YUM-ÇEV), Dünya Bozdoğanlar Derneği Başkanı Av. Volkan Tarık Çay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Başkan Çetin’e Bozdoğanlar Derneği’ne özel baskılı tişört ve şapka takdim eden Çay, dernekleri ve ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yumurtalık ilçesinin gelişmesi ve kalkınması adına çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Çay, ilçenin hak ettiği yere gelmesi adına ellerinden gelen çabayı harcadıklarını dile getirdi.
YUMURTALIK’I İLERİYE TAŞIMALIYIZ
Dernekler adına bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri Yumurtalık Uluslararası Kültür ve Turizm Festivalinin çok ses getirdiğini ifade eden Başkan Çay, “Yumurtalık turizm, kültür ve tarihi bakımdan oldukça zengin bir ilçe ama maalesef ilçenin gelişimi adına sadece bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Hepimizin el ele vererek ilçeyi ileriye taşımamız gerekir” diye konuştu.


ÇETİN: CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN BAYRAĞINI YUMURTALIK BELEDİYESİ’NE ASACAĞIZ
Başkan Soner Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kim doğruyu ve iyiyi memleketimiz için istiyorsa biz her zaman yanındayız, elimizden ne geliyorsa destek oluruz. Yumurtalık ilçesini tabii biz de önemsiyoruz, Adana’nın özellikle turizm noktasında önemli bir bölgesi olduğunu farkındayız. Yaklaşan yerel seçimlerde inşallah Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Yumurtalık Belediyesi’ne asacağız” diye konuştu.
Ziyaret daha sonra fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

80 m²’lik kümesin yıkımı için seferber olundu…

Adana’nın Çukurova ilçesi Söğütlü Fakılar mahallesinde hazine arazisi üzerine kurulmuş bir 80 m² olan tavuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir