“ADANA BUNU ÇOKTAN HAK ETTİ! “

Ses getiren açılışıyla kapılarını açan Queen Vip Kişisel Bakım Merkezi Kurucusu Kezban Sarıca ile buluştuk.

Açılış sonrası duygu ve düşüncelerini aldığımız Sarıca “Basın mensuplarımızın katkıları halkımızın destekleriyle gerçekten hayal ettiğimizin ötesinde güzel bir açılış gerçekleştirdik” dedi.

Türkiye’de ve Adana’da bir ilk olduklarını belirten Sarıca şu ifadelere yer verdi:

BÖYLE BİR KONSEPTİ ÜLKE VE ŞEHİR OLARAK HAK ETTİK…

“Hem ülkemiz hem şehrimiz böyle bir konsepti çoktan hak etti. Adanalı hanımların güzelliklerine dikkat etmeleri ve doğru olanı seçmeleri bu yola çıkarken bize aslında ilham verdi. Akdeniz’in tüm güzel özellikleri şehrimize, halkımıza yansımışken buna tabi ki kayıtsız kalamazdık.

HAYALİME ŞEKİL VERDİM

Bir kadın olarak kendi ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurup bu hayale şekil verdim diyebilirim. Bir kadının kişisel bakımına yönelik ihtiyacı olan her şeyi gerek ürün çeşitliliği açısından perakende alanında, gerek cilt bakımı, lazer epilasyon gibi kişisel bakım alanında gerekse saç bakımına yönelik çalışmalarla kuaför alanında toplayarak tek çatıda buluşturduk.

BAŞARI GRAFİĞİ İZLEYECEĞİZ

Hedefimiz kısa sürede şehrimizin değerli kadınlarına yönelik ticari çalışmaların yanı sıra tüm dezavantajlı gruplara sosyal alanda da destek verip ekmek yediğimiz bu şehre daha fazla hizmet etmek. Bu süreçte doğru ekiple doğru hamlelerle her zaman sektörde göz önünde olan başarılı işler yapan bir başarı grafiği izleyeceğiz.”

Ortakları Yakup Taş ve Avni Yiğit Göksu`ya teşekkürlerini ileten Sarıca yatırımlarına devam edeceğini belirtti.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Adana Estetisyenler Derneği Geleneksel kahvaltı buluşmasını gerçekleştirdi.

Adana Estetisyenler Derneği sektörü ve firmaları bir araya toplayarak geleneksel kahvaltı buluşması düzenledi. Birçok güzellik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir